background
background

Huisstijl

Ben je een startende ondernemer of therapeut? Wil je je zaak een toffe visuele identiteit geven die aansluit bij je missie en visie? En ben je bovendien wel te vinden voor een minimalistisch ontwerpje? Dan werk ik graag met je samen!

Werkwijze Prijzen

Mijn Werkwijze

1.
Jouw Idee

Stuur vrijblijvend een mailtje naar tilly@studiotil.be met jouw idee en meer info over je zaak/missie/visie. Denk je naast een logo en huisstijl ook aan andere dragers? Bijvoorbeeld visitekaartjes, social media templates, ...
Om tijdig je plekje vast te leggen, contacteer je me best 4 maanden voor het lanceren van je zaak of praktijk

2.
Match?

Ik bekijk even of ik aan jouw noden kan voldoen en nog voldoende ruimte in m’n agenda heb. Indien het kan maak ik een offerte op maat voor jou op.

3.
Kennismakingsgesprek

Na goedkeuring van de offerte via mail kan je langskomen voor een kennismaking in Mol. Afspreken via telefoon of mail kan ook! Hier gaan we dieper in op jouw zaak, doelgroep en noden.

4.
Voorschot

Ik maak mijn voorschotfactuur op van €50. Dit bij wijze van wederzijds engagement.

5.
Magic!

Ik ga aan de slag voor een logo-ontwerpje! Daarna bezorg ik je een voorstel van min. 3 voorontwerpen waaruit je kan kiezen, daarna volgen er max. 3 aanpassingsrondes.
Bij meer aanpassingen een kleine meerprijs.

6.
Oplevering

Ik bezorg jouw logo in verschillende bestandsformaten en kleur/zwart-wit.

7.
Extra

We bekijken of je nog andere grafische toepassingen kan gebruiken. Denk maar aan raambestickering, buitenreclame, visite- of afsprakenkaartjes, autobelettering, …

8.
Eindfactuur

Ik maak mijn factuur op.

Spreekt deze werkwijze en stijl van huisstijl jou aan?

Neem vrijblijvend contact met me op met jouw idee en meer info over je zaak/missie/visie. Om tijdig je plekje vast te leggen, contacteer je me liefst 3 maanden voor het lanceren van je zaak of praktijk

Prijs

460,

voor het ontwerp van een logo (3 correctierondes) in verschillende bestandsformaten en bijhorende huisstijlfiche met kleurcodes en lettertypes.

Extra uitwerkingen (visitekaartje, raambestickering, Instagramtemplates, …) op aanvraag

Da's iets voor mij!